Zorgeloos hosten
Uw website altijd online!

Bedrijfsinformatie

2uhosting is een zakelijke Internet Service Provider (ISP) waar de nadruk ligt op het leveren van kwalitatief hoogstaande internetdienstverlening en persoonlijke benadering in de groei van onze klanten. 2uhosting levert haar dienstverlening vanuit het Evoswitch Datacenter aan de J.W. Lucasweg te Haarlem en het Serverius datacenter te Dronten waar wij beschikken over meerdere eigen racks.

2uhosting is opgericht begin 2003 en bestaat op dit moment 10 jaar. Mede door onze technische instelling, onze servicegerichtheid en onze goede prijs-kwaliteitverhouding hosten wij, ruim 50.000 websites.

Door de gezonde groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en door alle financieringen uit eigen vermogen te bekostigen mogen wij ons inschalen in de categorie ‘financieel gezond’, iets waar we gezien de huidige economie, erg trots op zijn.

Het 2uhosting team bestaat uit zeer enthousiaste professionals met een jarenlange ervaring op het gebied van onder andere networking, security, hosting platforms, hard- en software en Linux.